fbpx

Over Fice Spice studio

Five Spice studio is ontstaan uit een onbedwingbare drang om mooie dingen te maken. Om het eindresultaat, dat zeker, maar ook om de reis daarnaartoe. Want wat maakt deze dingen mooi, wat betekent mooi nog meer dan puur uiterlijk vertoon?

Mooi staat voor aandacht, voor blijdschap, voor tijd en voor energie. En is dat niet wat je je klanten wilt geven, náást die onvergelijke momenten die je zo goed hebt weten te vangen? 

Voor ons belangrijk

Kwaliteit

Zonder kwaliteit geen geluksmomentje. Dus: reken op goede kwaliteit! We nemen met minder niet genoegen.

Ontwikkeling

Jij als business owner ontwikkelt je continu. Je bent op de hoogte van wat er speelt in jouw markt, bent bezig met de klantervaring nóg beter te maken én je schaaft je kennis en kunde zo nu en dan bij door jezelf ook op inhoudelijk vlak te verbeteren. Ontwikkeling is wat wij toejuichen, en daar doen we zelf vrolijk aan mee!

Community

Samen groeien, van elkaar leren en anderen verder helpen: dat geeft toch energie? Samen met andere leveranciers helpen wij jou aan een compleet aanbod om jouw bedrijf optimaal te ondersteunen. Als daar ook nog een portie gezelligheid bij komt kijken, zijn wij helemaal gelukkig.

Five Spice studio?

Vijfkruidenmix: de chinese equivalent van onze koekkruiden. In iedere keuken weer net een andere variant, met andere verhoudingen en elementen, maar allemaal als doel: een explosie van karakter. Dat kunnen wij ook! Bij Five Spice Studio kies je jouw eigen mix om jouw bedrijf, jouw merk, een smoel te geven. Karakter gegarandeerd!

 

“It’s time to create your own brand spice!”

Keep in touch!

Op de hoogte blijven van nieuwe producten, acties en meet ups? Schrijf je in voor de enige echte Five Spice studio newsletter!Let's get shopping!

Houten fotoboxen
Houten albumboxen
Usb's
Vulmaterialen
MIJN ACCOUNT
FAQ

5+1 actie

Crazy Kerst-actie: bestel 5 midi boxen met een unieke gravering – de namen en data van je bruidspaar of newborn – en ontvang de 6e GRATIS!

BEKIJK ACTIE


Nee, ik hoef geen gratis box

11e midi-box gratis!

Deze maand ontvang je bij bestelling van 10 midi-boxen een 11e midi box gratis! Gebruik de code OKTOBERFEST bij het plaatsen van je bestelling.

BEKIJK FOTOBOXEN


Nee, ik hoef geen gratis box

Tijdelijke actie:
Jouw sample voor € 25

Onze boxen aan het eyeballen? Dit is je moment! Gebruik de code ‘LETSDOTHIS’ voor gratis verzending op je sample in de maand juli.

>> Bekijk de sample opties