fbpx

FAQ

Hieronder hebben we de veelgestelde vragen én de antwoorden op die vragen voor je opgesomd. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur een mailtje naar hello@fivespicestudio.com en we beantwoorden ‘m graag.

Orderproces

Wat gebeurt er na het plaatsen van een order?

Bestel je houten boxen of usb’s die we voor je graveren? Het orderproces ziet er als volgt uit:

  1. Plaats je bestelling.
  2. Stuur de bestanden van de afbeeldingen die we voor je mogen graveren, het liefst in .ai, .eps of .psd-formaat, naar hello@fivespicestudio.com.
  3. Je ontvangt altijd een digitale proef voordat we gaan graveren. Zodra je hierop akkoord hebt gegeven, gaan we voor je aan de slag!
  4. Binnen twee weken na het aanleveren van de juiste bestanden, worden de boxen en/of usb’s naar je verzonden.

Hoe lever ik mijn logo’s of designs bij jullie aan?

We ontvangen de ontwerpen die je gegraveerd wil zien het liefst in .eps-formaat. Is dat niet mogelijk? Dan is een .psd-file of een ander ‘open bestand’ ook goed. Ben je niet in het bezit van één van die types? Neem contact op met hello@fivespicestudio.com, dan kijken we hoe we je kunnen helpen.

Wat is de levertijd van de houten boxen en usb’s?

De levertijd van de houten boxen en usb’s is twee weken.

Customer service

Kan ik een sample bestellen van de houten fotoboxen?

Wil je graag zien hoe de houten fotoboxen in het echt zijn? Je kunt eenmalig een sample aanvragen voor € 25. Dat kan via deze pagina.

Kan ik de producten ook in het echt bekijken?

Wil je onze producten graag in real life zien? We hebben daarvoor verschillende mogelijkheden. Maak een afspraak om de producten bij ons kantoor in Apeldoorn te komen bekijken. Of, kom naar een van onze meet ups die we in de toekomst gaan organiseren! Denk aan: koffietentje, de producten uitgestald zodat je ze kunt zien en kunt voelen, en met andere fotografen kunt kennismaken. Win-win! Volg Five Spice studio op Instagram om op de hoogte te blijven van deze meet-ups.

Niet al mijn houten boxen hebben dezelfde kleur, kunnen jullie daar wat aan doen?

Alle houten foto- en albumboxen worden handgemaakt van een natuurlijk materiaal, en ze worden ook met de hand gekleurd. We doen ons best de boxen dezelfde kleur en uitstraling mee te geven, maar aan enige variatie ontkomen we helaas niet.

Wat gebeurt er als de houten foto- of albumboxen die ik bestel niet naar wens zijn?

Mocht het voorkomen dat er iets mis is met de boxen die je ontvangt, dan ontvangen we graag een foto van wat er mis is en dan kijken we samen wat de beste oplossing is. En remember: kwaliteit staat bij ons voorop!

Hoe kan ik op de hoogte blijven van nieuwe producten?

We zijn continu in ontwikkeling en op zoek naar mooie producten die we aan ons assortiment kunnen toevoegen. Wil je op de hoogte worden gehouden van deze nieuwe producten? Schrijf je hier in voor de Five Spice studio newsletter!

Keep in touch!

Op de hoogte blijven van nieuwe producten, acties en meet ups? Schrijf je in voor de enige echte Five Spice studio newsletter!Let's get shopping!

Houten fotoboxen
Houten albumboxen
Usb's
MIJN ACCOUNT
FAQ

Tijdelijke actie:
Jouw sample voor € 25

Onze boxen aan het eyeballen? Dit is je moment! Gebruik de code ‘LETSDOTHIS’ voor gratis verzending op je sample in de maand juli.

>> Bekijk de sample opties