fbpx

FAQ

Hieronder hebben we de veelgestelde vragen én de antwoorden op die vragen voor je opgesomd. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur een mailtje naar hello@fivespicestudio.com en we beantwoorden ‘m graag.

Orderproces

Wat gebeurt er na het plaatsen van een order?

Bestel je houten boxen of usb’s die we voor je graveren? Het orderproces ziet er als volgt uit:

  1. Plaats je bestelling en reken af.
  2. A) Wil je jouw logo of een specifiek bestand gegraveerd in de box(en)? Stuur het bestand van de afbeelding die we voor je mogen graveren, het liefst in .ai, .eps of .psd-formaat, naar hello@fivespicestudio.com.
    B) Wil je een tekst laten graveren? Stuur een mailtje naar hello@fivespicestudio.com en laat weten welke tekst er in de box mag komen. En: maak een keuze uit één van onze templates óf geef een lettertype aan ons door.
  3. Je ontvangt altijd een digitale proef voordat we gaan graveren. Zodra je hierop akkoord hebt gegeven, gaan we voor je aan de slag!
  4. Binnen +- twee weken na akkoord op de digitale proef worden de houten boxen en usb’s naar je verzonden.

Hoe lever ik mijn logo’s of designs bij jullie aan?

We ontvangen de ontwerpen die je gegraveerd wil zien het liefst in .eps-formaat. Is dat niet mogelijk? Dan is een .psd-file of een ander ‘open bestand’ ook goed. Ben je niet in het bezit van één van die types? Neem contact op met hello@fivespicestudio.com, dan kijken we hoe we je kunnen helpen.

Wat is de levertijd van de houten boxen en usb’s?

We streven ernaar de houten boxen en usb’s binnen twee weken na akkoord op de digitale proef naar je te verzenden.

Kan ik een korting krijgen als ik vaker bij jullie bestel?

Bestel je regelmatig één van onze single boxen met de gravering van de naam of datum van je klanten erin? En wil je besparen op de inkoopprijs per box? Daarvoor is de Five Spice studio strippenkaart in het leven geroepen! Ontvang tot 10% korting bij je bestelling. Lees hier hoe de strippenkaart werkt.

 

Customer service

Kan ik een sample bestellen van de houten fotoboxen?

Wil je graag zien hoe de houten fotoboxen in het echt zijn? Je kunt eenmalig een sample aanvragen voor € 30 voor een midi-box, voor € 35 bestel je een maxi-box. Dat kan via deze pagina.

Kan ik de producten ook in het echt bekijken?

Wil je onze producten graag in real life zien? We hebben daarvoor verschillende mogelijkheden. Maak een afspraak om de producten bij ons kantoor in Apeldoorn te komen bekijken. Of, kom naar een van onze meet ups die we in de toekomst gaan organiseren! Denk aan: koffietentje, de producten uitgestald zodat je ze kunt zien en kunt voelen, en met andere fotografen kunt kennismaken. Win-win! Volg Five Spice studio op Instagram om op de hoogte te blijven van deze meet-ups.

Niet al mijn houten boxen hebben dezelfde kleur, kunnen jullie daar wat aan doen?

Alle houten foto- en albumboxen worden handgemaakt van een natuurlijk materiaal, en ze worden ook met de hand gekleurd. We doen ons best de boxen dezelfde kleur en uitstraling mee te geven, maar aan enige variatie ontkomen we helaas niet.

Wat gebeurt er als de houten foto- of albumboxen die ik bestel niet naar wens zijn?

Mocht het voorkomen dat er iets mis is met de boxen die je ontvangt, dan ontvangen we graag een foto van wat er mis is en dan kijken we samen wat de beste oplossing is. Onthoud: kwaliteit staat bij ons voorop!

Hoe kan ik op de hoogte blijven van nieuwe producten?

We zijn continu in ontwikkeling en op zoek naar mooie producten die we aan ons assortiment kunnen toevoegen. Wil je op de hoogte worden gehouden van deze nieuwe producten? Schrijf je hier in voor de Five Spice studio newsletter!

Keep in touch!

Op de hoogte blijven van nieuwe producten, acties en meet ups? Schrijf je in voor de enige echte Five Spice studio newsletter!Let's get shopping!

Houten fotoboxen
Houten albumboxen
Usb's
Vulmaterialen
MIJN ACCOUNT
FAQ

5+1 actie

Crazy Kerst-actie: bestel 5 midi boxen met een unieke gravering – de namen en data van je bruidspaar of newborn – en ontvang de 6e GRATIS!

BEKIJK ACTIE


Nee, ik hoef geen gratis box

11e midi-box gratis!

Deze maand ontvang je bij bestelling van 10 midi-boxen een 11e midi box gratis! Gebruik de code OKTOBERFEST bij het plaatsen van je bestelling.

BEKIJK FOTOBOXEN


Nee, ik hoef geen gratis box

Tijdelijke actie:
Jouw sample voor € 25

Onze boxen aan het eyeballen? Dit is je moment! Gebruik de code ‘LETSDOTHIS’ voor gratis verzending op je sample in de maand juli.

>> Bekijk de sample opties