fbpx

Houten albumboxen voor fotografen

Handmade houten box met mini-album 15x15 cm met logo gegraveerd voor fotografen

Midi houten albumbox voor 15×15 cm album

Op zoek naar een manier om je mini-album wat meer pit te geven? Lever ‘m dan af in onze houten albumbox! Kies de kleur die past bij jouw stijl en – als je wil – de usb die erbij past. Eén ding is duidelijk: om jou kunnen ze niet meer heen.

Ik wil 1 box
Ik wil 10 of 20 boxen

Maxi houten albumbox voor 20×20 cm album

Heb je een prachtig 20 x 20 album in je assortiment, maar zoek je nog naar een manier om die op de juiste manier af te leveren? Onze houten albumbox is precíes daarvoor in het leven geroepen! Kies de kleur die past bij jouw stijl en – als je wil – de usb die erbij past. Tijd om te shinen!

Ik wil 1 box
Ik wil 10 of 20 boxen
Keep in touch!

Op de hoogte blijven van nieuwe producten, acties en meet ups? Schrijf je in voor de enige echte Five Spice studio newsletter!Let's get shopping!

Houten fotoboxen
Houten albumboxen
Usb's
Vulmaterialen
MIJN ACCOUNT
FAQ

5+1 actie

Crazy Kerst-actie: bestel 5 midi boxen met een unieke gravering – de namen en data van je bruidspaar of newborn – en ontvang de 6e GRATIS!

BEKIJK ACTIE


Nee, ik hoef geen gratis box

11e midi-box gratis!

Deze maand ontvang je bij bestelling van 10 midi-boxen een 11e midi box gratis! Gebruik de code OKTOBERFEST bij het plaatsen van je bestelling.

BEKIJK FOTOBOXEN


Nee, ik hoef geen gratis box

Tijdelijke actie:
Jouw sample voor € 25

Onze boxen aan het eyeballen? Dit is je moment! Gebruik de code ‘LETSDOTHIS’ voor gratis verzending op je sample in de maand juli.

>> Bekijk de sample opties