fbpx

Houten albumboxen voor fotografen

Handmade houten box met mini-album 15x15 cm met logo gegraveerd voor fotografen

Midi houten albumbox voor 15×15 cm album

Op zoek naar een manier om je mini-album wat meer pit te geven? Lever ‘m dan af in onze houten albumbox! Kies de kleur die past bij jouw stijl en de usb die erbij past. Wil je je midi-box helemaal extra power geven geven? Geef iedere doos een unieke gravering met de naam of datum van de klant. Eén ding is duidelijk: om jou kunnen ze niet meer heen.

Maxi houten albumbox voor 20×20 cm album

Heb je een prachtig 20 x 20 album in je assortiment, maar zoek je nog naar een manier om die op de juiste manier af te leveren? Onze houten albumbox is precíes daarvoor in het leven geroepen! Kies de kleur die past bij jouw stijl en de usb die erbij past. Wil je je maxi-box een extra dosis pit geven? Geef iedere box een unieke gravering met de naam of datum van de klant. Tijd om te shinen!

Keep in touch!

Op de hoogte blijven van nieuwe producten, acties en meet ups? Schrijf je in voor de enige echte Five Spice studio newsletter!Let's get shopping!

Houten fotoboxen
Houten albumboxen
Usb's
MIJN ACCOUNT
FAQ

Tijdelijke actie:
Jouw sample voor € 25

Onze boxen aan het eyeballen? Dit is je moment! Gebruik de code ‘LETSDOTHIS’ voor gratis verzending op je sample in de maand juli.

>> Bekijk de sample opties