fbpx

Houten fotoboxen
voor fotografen

Midi houten fotobox met usb-vakje

Klaar om je klanten te verrassen met een pakketje vol beleving? Print hun mooiste foto’s uit lever ze af in deze houten fotobox. Kies de kleur en – als je wil – usb die passen bij jouw stijl. Succes gegarandeerd!

Ik wil 1 box
Ik wil 10 0f 20 boxen

Midi houten fotobox

Klaar om je klanten te verrassen met een pakketje vol beleving? Print hun mooiste foto’s uit op 15 x 15 formaat, of gewoon op 10 x 15 en geef ze de ruimte, en lever ze af in deze vierkante houten fotobox. Kies de kleur en – als je wil – usb die passen bij jouw stijl. Succes gegarandeerd!

Ik wil 1 box
Ik wil 10 0f 20 boxen
Keep in touch!

Op de hoogte blijven van nieuwe producten, acties en meet ups? Schrijf je in voor de enige echte Five Spice studio newsletter!Let's get shopping!

Houten fotoboxen
Houten albumboxen
Usb's
Vulmaterialen
MIJN ACCOUNT
FAQ

5+1 actie

Crazy Kerst-actie: bestel 5 midi boxen met een unieke gravering – de namen en data van je bruidspaar of newborn – en ontvang de 6e GRATIS!

BEKIJK ACTIE


Nee, ik hoef geen gratis box

11e midi-box gratis!

Deze maand ontvang je bij bestelling van 10 midi-boxen een 11e midi box gratis! Gebruik de code OKTOBERFEST bij het plaatsen van je bestelling.

BEKIJK FOTOBOXEN


Nee, ik hoef geen gratis box

Tijdelijke actie:
Jouw sample voor € 25

Onze boxen aan het eyeballen? Dit is je moment! Gebruik de code ‘LETSDOTHIS’ voor gratis verzending op je sample in de maand juli.

>> Bekijk de sample opties