fbpx

Albumleveranciers voor professionele fotografen

Is het tijd om jouw klanten blij te maken met een prachtig luxe album van professioenle kwaliteit, zoals een trouwalbum of newbornalbum? Er zijn een aantal leveranciers ieder met z’n eigen specialiteit en look and feel. De één is afkomstig uit Nederland, de ander uit het buitenland maar met Nederlandse poot. Kies wat het beste bij jou past.

We hebben een vergelijking gedaan: wat maakt die albumleverancier uniek? En om een vergelijking te maken qua prijsniveau: wat is de prijs voor een 30×30 cm album, 40 pagina’s (20 spreads), met een leren cover en een gepersonaliseerde afdruk in de cover?

Dutch Ink Albums Exclusive Photo Albums professional

Dutch Ink Albums

De albums worden met grote zorg handgemaakt door ons team van professionele boekbinders. Met deze luxe lederen of linnen albumcovers lever je je klanten een prachtig fotoalbum gemaakt van hoogwaardige materialen. Met onze albums gaat het erom de fotografie in het middelpunt te zetten. Door je fotografie op de meest indrukwekkende manier te laten zien; in een Dutch Ink Albums fotoalbum.

Waarom Dutch Ink Albums?

Handgemaakt, fine-art-papier, snelle levering.

Prijspijl

De prijs voor een 30×30 cm album, 40 pagina’s (20 spreads), met een leren cover en een gepersonaliseerde afdruk in de cover: € 180 (excl. btw en excl. verzendkosten).

Konpoli

Konpoli levert handgemaakte digitale fotoalbums met echte prints op Fuji fotopapier voor de professionele fotograaf. Met de hand gemaakt, met liefde en aandacht gewerkt aan je product. Al onze producten zijn uniek, net zoals jouw fotografie!

Waarom Konpoli?

Handgemaakt, fine-art-papier, snelle levering.

Prijspijl

De prijs voor een 30×30 cm album, 40 pagina’s (20 spreads), met een leren cover en een gepersonaliseerde afdruk in de cover: € 180 (excl. btw en excl. verzendkosten).

Keep in touch!

Op de hoogte blijven van nieuwe producten, acties en meet ups? Schrijf je in voor de enige echte Five Spice studio newsletter!Let's get shopping!

Houten fotoboxen
Houten albumboxen
Usb's
Vulmaterialen
MIJN ACCOUNT
FAQ

5+1 actie

Crazy Kerst-actie: bestel 5 midi boxen met een unieke gravering – de namen en data van je bruidspaar of newborn – en ontvang de 6e GRATIS!

BEKIJK ACTIE


Nee, ik hoef geen gratis box

11e midi-box gratis!

Deze maand ontvang je bij bestelling van 10 midi-boxen een 11e midi box gratis! Gebruik de code OKTOBERFEST bij het plaatsen van je bestelling.

BEKIJK FOTOBOXEN


Nee, ik hoef geen gratis box

Tijdelijke actie:
Jouw sample voor € 25

Onze boxen aan het eyeballen? Dit is je moment! Gebruik de code ‘LETSDOTHIS’ voor gratis verzending op je sample in de maand juli.

>> Bekijk de sample opties