fbpx

  Strippenkaart-order


  Vul hieronder het formulier in om de strippenkaart-order in gang te zetten. We sturen altijd binnen twee werkdagen een proefje voordat we voor je aan de slag gaan.  Hoeveel boxen wil je deze keer bestellen?
  12345678910

  Design


  Welk template wil je dat we voor de gravering gebruiken?

  Template 1:
  Template 1

  Template 2:
  Template 2

  Template 3:
  Template 3

  Template 1Template 2Template 3Eigen ontwerpSpecifiek lettertype

  Eigen ontwerp?


  Wil je een eigen ontwerp in de box gegraveerd hebben? Stuur de ontwerp(en) naar hello@fivespicestudio.com. Het liefst ontvangen we een psd, eps of ai bestand. Heb je die niet? Dan het liefst een pdf, en anders een jpeg, tiff of png.

  Specifiek lettertype?


  Wil je graag een specifiek lettertype gegraveerd, zodat de box hetzelfde uiterlijk krijgt als bijvoorbeeld het (trouw)album? Noteer die hieronder.

  Namen en/of data


  Geef hieronder aan welke namen en/of data we voor je mogen graveren. Bestel je er meerdere per keer? Zet iedere gravering op een aparte regel.
  Niet van toepassing bij 'eigen ontwerp'.

  Opmerkingen?


  Heb je nog verdere opmerkingen, vragen of verzoeken? Laat ze hier achter!

  Keep in touch!

  Op de hoogte blijven van nieuwe producten, acties en meet ups? Schrijf je in voor de enige echte Five Spice studio newsletter!  Let's get shopping!

  Houten fotoboxen
  Houten albumboxen
  Usb's
  Vulmaterialen
  MIJN ACCOUNT
  FAQ

  5+1 actie

  Crazy Kerst-actie: bestel 5 midi boxen met een unieke gravering – de namen en data van je bruidspaar of newborn – en ontvang de 6e GRATIS!

  BEKIJK ACTIE


  Nee, ik hoef geen gratis box

  11e midi-box gratis!

  Deze maand ontvang je bij bestelling van 10 midi-boxen een 11e midi box gratis! Gebruik de code OKTOBERFEST bij het plaatsen van je bestelling.

  BEKIJK FOTOBOXEN


  Nee, ik hoef geen gratis box

  Tijdelijke actie:
  Jouw sample voor € 25

  Onze boxen aan het eyeballen? Dit is je moment! Gebruik de code ‘LETSDOTHIS’ voor gratis verzending op je sample in de maand juli.

  >> Bekijk de sample opties