fbpx

Strippenkaart

Ben je er over uit dat je meerdere gepersonaliseerde boxen wil afnemen, maar weet je nog niet precies welke namen en data je in de boxen gegraveerd wil hebben? Vooral nu, in tijden van Corona, is het onzeker of bruiloften wel door gaan en op welke datum, dat op voorhand bestellen geen optie is.

Daarvoor is de Five Spice studio strippenkaart in het leven geroepen! 

Wat houdt een strippenkaart in?

Je bestelt in één keer 10 boxen naar keuze, met of zonder usb, en mét unieke gravering. Je roept deze vervolgens af wanneer je wil. Bijvoorbeeld: wanneer de bruiloft is geweest.

Voordeel is dat je wél van de bundelkorting gebruik kunt maken, dat scheelt bij een midi-box eiken, met houten usb, toch al € 12,50 per box. 

Nadeel is dat je voor iedere keer dat je afroept, verzendkosten van € 7,25 betaalt. Het loont dus om per afroeporder een aantal boxen te combineren. 

Hoe werkt de Five Spice studio strippenkaart?

  1. Plaats via de reguliere weg een bestelling naar keuze van 10 boxen met unieke gravering.
  2. Gebruik bij het afrekenen de code ‘strippenkaart’ om bij die order gratis verzendkosten te ontvangen. Zo weten wij dat je gebruik wil maken van de strippenkaart-optie, en reken je pas verzendkosten af wanneer je daadwerkelijk een box afroept.
  3. Wanneer je klaar bent om één of meerdere boxen af te roepen, vul je het strippenkaart-orderformulier in. In dat formulier kun je invoeren hoe de box(en) eruit mag/mogen komen te zien.
  4. Na het indienen van het formulier kom je automatisch terecht op de strippenkaart-order-pagina. Reken hier de verzendkosten af.
  5. Je ontvangt binnen +- 2 werkdagen een digitale proef van het ontwerp van je bestelling. Je ontvangt dan ook een overzicht van hoeveel boxen je nog tegoed hebt.
  6. Na akkoord op de proef en je krijgt je box(en) binnen +- twee weken thuisgestuurd.

Vragen?

Lijkt dit je wel wat, maar heb je nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar hello@fivespicestudio.com, we helpen je graag verder!

Keep in touch!

Op de hoogte blijven van nieuwe producten, acties en meet ups? Schrijf je in voor de enige echte Five Spice studio newsletter!Let's get shopping!

Houten fotoboxen
Houten albumboxen
Usb's
MIJN ACCOUNT
FAQ

11e midi-box gratis!

Deze maand ontvang je bij bestelling van 10 midi-boxen een 11e midi box gratis! Gebruik de code OKTOBERFEST bij het plaatsen van je bestelling.

BEKIJK FOTOBOXEN


Nee, ik hoef geen gratis box

Tijdelijke actie:
Jouw sample voor € 25

Onze boxen aan het eyeballen? Dit is je moment! Gebruik de code ‘LETSDOTHIS’ voor gratis verzending op je sample in de maand juli.

>> Bekijk de sample opties