fbpx

Strippenkaart

Bestel je regelmatig één van onze boxen met de gravering van de naam of datum van je klanten erin? En wil je besparen op de inkoopprijs per box? Daarvoor is de Five Spice studio strippenkaart in het leven geroepen! 

Wat houdt een strippenkaart in?

Je bestelt in één keer 5 of 10 enkele boxen naar keuze: met of zonder usb, in naturel of in eiken. Je roept deze in de weken/maanden af wanneer je wil. 

Jouw voordeel: als vaste klant krijg je een beloning voor je vertrouwen in ons als jouw leverancier van houten foto- en albumboxen. Je ontvangt 5% korting bij 5 boxen en 10% korting bij 10 boxen.

Let wel op: iedere keer dat je afroept, betaal je verzendkosten van € 7,25. Het loont dus om per afroeporder een aantal boxen te combineren. 

Hoe werkt de Five Spice studio strippenkaart?

  1. Plaats via de reguliere weg een bestelling van 1 box naar keuze (midi met usb-vakje, midi, of maxi), en geef in het vakje naast ‘in winkelmand’ aan of je er 5 of 10 in één keer wil bestellen.
  2. Gebruik bij het afrekenen de code ‘strippenkaart5’ of ‘strippenkaart10’ om de 5% of 10% korting toe te passen, en de verzendkosten uit te schakelen. Zo weten wij dat je gebruik wil maken van de strippenkaart-optie, en reken je pas verzendkosten af wanneer je daadwerkelijk een box afroept.
  3. Wanneer je klaar bent om één of meerdere boxen af te roepen, vul je het strippenkaart-orderformulier in. In dat formulier kun je invoeren hoe de box(en) eruit mag/mogen komen te zien.
  4. Na het indienen van het formulier kom je automatisch terecht op de strippenkaart-order-pagina. Reken hier de verzendkosten af.
  5. Je ontvangt binnen +- 2 werkdagen een digitale proef van het ontwerp van je bestelling. Je ontvangt dan ook een overzicht van hoeveel boxen je nog tegoed hebt.
  6. Geef akkoord op de proef en je krijgt je box(en) binnen +- 2 weken thuisgestuurd.

Is het iets voor mij?

De strippenkaart is voor jou als je… 

… meerdere keren per jaar een box met daarin een unieke gravering per klant bestelt en graag wil besparen op de inkoopprijs.

Zo ben je voor een enkele midi box met houten usb in eiken uitvoering € 60 kwijt. Bij een 5-stuks-strippenkaart is dit € 57 per box, bij een 10-stuks-strippenkaart € 54 per box.

De strippenkaart is niet voor jou als je…

… altijd boxen bestelt met dezelfde gravering, zoals jouw eigen logo. Dan ben je voordeliger uit om een order te plaatsen bestaande uit 10 of 20 boxen met dezelfde gravering. 

Vragen?

Lijkt dit je wel wat, maar heb je nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar hello@fivespicestudio.com, we helpen je graag verder!

Keep in touch!

Op de hoogte blijven van nieuwe producten, acties en meet ups? Schrijf je in voor de enige echte Five Spice studio newsletter!Let's get shopping!

Houten fotoboxen
Houten albumboxen
Usb's
Vulmaterialen
MIJN ACCOUNT
FAQ

5+1 actie

Crazy Kerst-actie: bestel 5 midi boxen met een unieke gravering – de namen en data van je bruidspaar of newborn – en ontvang de 6e GRATIS!

BEKIJK ACTIE


Nee, ik hoef geen gratis box

11e midi-box gratis!

Deze maand ontvang je bij bestelling van 10 midi-boxen een 11e midi box gratis! Gebruik de code OKTOBERFEST bij het plaatsen van je bestelling.

BEKIJK FOTOBOXEN


Nee, ik hoef geen gratis box

Tijdelijke actie:
Jouw sample voor € 25

Onze boxen aan het eyeballen? Dit is je moment! Gebruik de code ‘LETSDOTHIS’ voor gratis verzending op je sample in de maand juli.

>> Bekijk de sample opties