fbpx

Templates

Voor unieke graveringen in houten fotoboxen en albumboxen voor fotografen

Wil je graag unieke graveringen met specifieke tekst in de boxen laten graveren, zoals de namen van jouw bruidspaar en hun trouwdatum? We hebben een aantal templates voor je beschikbaar waar je uit kunt kiezen.

Template 1

De namen van je klanten in hoofdletters. Ook mogelijk zonder datum.

Template 2

De namen van je klanten in sierlijke, handgeschreven letters. Ook mogelijk zonder datum.

Template 3

De namen van je klanten in sierlijke, handgeschreven letters. Ook mogelijk zonder datum.

Iets anders?

Spreken bovenstaande templates je niet aan? Je kunt ook altijd een eigen lettertype kiezen, bijvoorbeeld uit de Google fonts database, en aan ons doorgeven.

Tip: wil je graag dat de boxen de zelfde uitstraling krijgen als bijvoorbeeld een trouwalbum? Kijk dan even goed welk lettertype jouw albumleverancier gebruikt, en geef aan ons door hoe de tekst precies in het album komt: in welk lettertype, en of het wel of niet in hoofdletters is, en op hoeveel regels. Dan zorgen we dat de boxen dezelfde tekst krijgen!

Keep in touch!

Op de hoogte blijven van nieuwe producten, acties en meet ups? Schrijf je in voor de enige echte Five Spice studio newsletter!Let's get shopping!

Houten fotoboxen
Houten albumboxen
Usb's
Vulmaterialen
MIJN ACCOUNT
FAQ

5+1 actie

Crazy Kerst-actie: bestel 5 midi boxen met een unieke gravering – de namen en data van je bruidspaar of newborn – en ontvang de 6e GRATIS!

BEKIJK ACTIE


Nee, ik hoef geen gratis box

11e midi-box gratis!

Deze maand ontvang je bij bestelling van 10 midi-boxen een 11e midi box gratis! Gebruik de code OKTOBERFEST bij het plaatsen van je bestelling.

BEKIJK FOTOBOXEN


Nee, ik hoef geen gratis box

Tijdelijke actie:
Jouw sample voor € 25

Onze boxen aan het eyeballen? Dit is je moment! Gebruik de code ‘LETSDOTHIS’ voor gratis verzending op je sample in de maand juli.

>> Bekijk de sample opties