fbpx

Vulmaterialen voor houten fotoboxen en albumboxen voor fotografen

Kokosvezel als natuurlijk vulmateriaal voor houten fotoboxen voor fotografen als cadeau voor klanten customer experience

Kokosvezel

Je boxen zijn gepersonaliseerd, de foto’s zijn gedrukt. Waarmee maak je de gezelligheid van je pakketje compleet? Met een natuurlijk vulmateriaal! Kokosvezel is een natuurlijk, geurloos materiaal en geeft niet af op kwetsbare prints of albums.

Houtwol als natuurlijk vulmateriaal voor houten fotoboxen voor fotografen als cadeau voor klanten customer experience

Houtwol

Je boxen zijn gepersonaliseerd, de foto’s zijn gedrukt. Waarmee maak je de gezelligheid van je pakketje compleet? Met een natuurlijk vulmateriaal! Houtwol is een warme, natuurlijke manier om je houten fotobox of albumbox te vullen en kwetsbare foto’s en albums te beschermen.

Keep in touch!

Op de hoogte blijven van nieuwe producten, acties en meet ups? Schrijf je in voor de enige echte Five Spice studio newsletter!Let's get shopping!

Houten fotoboxen
Houten albumboxen
Usb's
Vulmaterialen
MIJN ACCOUNT
FAQ

5+1 actie

Crazy Kerst-actie: bestel 5 midi boxen met een unieke gravering – de namen en data van je bruidspaar of newborn – en ontvang de 6e GRATIS!

BEKIJK ACTIE


Nee, ik hoef geen gratis box

11e midi-box gratis!

Deze maand ontvang je bij bestelling van 10 midi-boxen een 11e midi box gratis! Gebruik de code OKTOBERFEST bij het plaatsen van je bestelling.

BEKIJK FOTOBOXEN


Nee, ik hoef geen gratis box

Tijdelijke actie:
Jouw sample voor € 25

Onze boxen aan het eyeballen? Dit is je moment! Gebruik de code ‘LETSDOTHIS’ voor gratis verzending op je sample in de maand juli.

>> Bekijk de sample opties